O nas

O nas
Želja po ustvarjanju se je rodila že zelo zgodaj. Sicer takrat še ni bilo čisto jasno v katero smer me bo zapeljala. Kmalu se je pokazalo, da je vse kar si želim delati, ustvarjati nove pričeske.

Moja pot se je začela 10 let nazaj, najprej z delom v salonu s katerim je zraslo tudi delo na terenu. Vedno sem stremela k popolnosti in se s povprečnostjo nisem zadovoljila. Vsako delo sem sprejela s strahom, vznemirjenjem in odgovornostjo. Želja je bila delati nekaj novega, drugačnega in misterioznega. Skozi leta sem tudi spoznala, da mi pletenje las predstavlja izziv v čemer neznansko uživam in kjer domišljija ne pozna meja. ​Udeleževala sem se številnih izobraževanj. Najbolj v spominu mi je ostal Las Vegas, kjer sem spoznala, kot so mi številni demonstratorji govorili: "Only sky is the limit!". Največ pa sem se naučila od mojih strank s katerimi rastem, saj so one tiste, ki mi še danes predstavljajo največji izziv.


Ni uspeha brez požrtvovalnosti in odrekanj. Terensko delo, televizija, oglasi in snemanja, ... tu sem se naučila hitrega in natančnega dela, hitrega odločanja in improvizacije. Nikoli se nisem zadovoljila s tem kar že znam. Nenehna nova izobraževanja, biti vsak dan boljši in biti 100% predan temu kar počneš je moto, ki me vodi še danes. ​Verjamem, da je vsak las zgodba zase, ki potrebuje unikaten pristop in nego, ki jo skozi leta nadgrajuješ.

 

Preprosto ljubim svoj poklic in rada bi pokazala ljudem, da so lasje material s katerim lahko spremeniš in polepšaš lepoto posameznika. Tako kot je za slikarja platno s katerim si polepšaš dom, za modnega kreatorja kos oblačila s katerim se počutiš lepo in frizura, ki ti da samozavest, da z dvignjeno glavo vstopaš v vsak nov dan. ​Potrebno je stopiti iz okvirjev in tvegati. Brez tega morda nikoli ne odkrijete sebe.

 

 

KUTIKULA Hair Studio

Žanova ulica 3
4000 Kranj
+386 40 296 893


Odpiralni čas

 • PON
  11.00-17.00
 • TOR
  12.00-19.00
 • SRE
  11:00-17.00
 • ČET
  12:00-19:00
 • PET
  12:00-19.00

Ostale dni in ure: po dogovoru

Spletna stran za boljše delovanje uporablja t.i. piškotke (več o tem). Ali se strinjate z namestitvijo piškotkov v vaš brskalnik?    

Strinjam se